Contactgegevens

Hartgrondig
Ineke Snoeijing
Soest

M  06 27 290 465

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Contactformulier

Voor vrijblijvende kennismaking en meer informatie klik hier..

Hartgrondig hart banner 1

Hartgrondige aanpak


Aandacht en Transformatie

Niets is voor niets; het wil u iets vertellen, iets laten weten, iets wil graag aandacht. En veelal heeft dat met mooie inzichten voor transformatie (verandering) te maken! Vast blijven hangen in oude patronen is dan niet meer gewenst en niet nodig! Het is de tijd van het licht laten schijnen op nieuwe mogelijkheden om oude onbewuste patronen/ gewoontes/ overtuigingen/ emoties/  angsten/ gedachtes/ donkere energieën etc., te transformeren. Zodat deze kunnen veranderen naar leven op hart- en zielniveau. En hierbij help ik u graag, met veel passie en plezier, hartgrondig!Mogelijkheden
 

Mijn aanpak wordt gevormd door diverse opleidingen, werk- en levenservaring. En natuurlijk door wie ik ben. In deze tijd met steeds meer mogelijkheden, maak ik ook voor mijn aanpak gebruik van verschillende methodieken, kennis en ervaingsbronnen.

Uw vraag maakt wel duidelijk wat er nodig is. Bijvoorbeeld: transformatie, informatie, nieuwe inzichten, extra steun, healing, training, etc.


Bij mijn manier van werken maak ik onder meer gebruik van de volgende opleidingen, technieken, kennis en ervaringsbronnen:

Stresscoaching, HSP (hooggevoeligheid), Energetisch Communiceren,
Transactionele Analyse, Mediation, NLP, Transformatiecoaching,
Mindfullness, Systeem opstellingen, Healingtechnieken,
Massage, Biosensor, wichelroede
Diverse gespreks- en ontspanningstechnieken

 

Dit alles gecombineerd met veel levens- en praktijkervaring als trainer, coach, adviseur, gesprekspartner en begeleider.


lk help u graag met veel passie en plezier Hartgrondig!
Voor meer informatie of een afspraak kunt u mij bereiken op
t
el: 06 27 290 465